IT Supporttekniker

Om jobbet

Blomsterboda är Sveriges ledande leverantör av blommor och växter i dagligvaruhandeln med fokus på lokalt odlade blommor. Vår resa började redan 1912 och idag finns vi i närmare 550 mataffärer runt om i landet. I växthuset i Vallentuna norr om Stockholm finns en av landets största tulpanodlingar samt Sveriges största bukettbinderi. På Blomsterboda har vi stort fokus på att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa och mest lönsamma blomkoncept i butik.

Vi tror att alla mår bra av blommor och växter. Och kanske lite extra bra om man vet att många odlats lokalt, för både en hållbar kvalitet och miljö. Att vi säljer våra blommor och växter i just mataffären är för att vi har samma drivkraft nu som då – Mer blommor åt alla!

Om rollen
I rollen som IT supporttekniker får du möjlighet att arbeta i nära samspel med vår IT team leader Niklas. Tillsammans arbetar ni för att underlätta vardagen för era kollegor runt om i landet. Arbetsuppgifterna inkluderar:

Genomföra installationer och felsökningar
Sätta upp ny hårdvara såsom datorer, mobiltelefoner, skrivare mm.
Ge bästa möjliga tekniska support till dina kollegor

Vem är du?

För oss väger personlighet tyngre än utbildning och erfarenhet. Vi letar efter dig som är serviceminded och har en naturlig social kompetens. Du är prestigelös och pedagogisk i ditt bemötande. Du har förmåga till effektiv problemlösning och har mod att utmana gamla tillvägagångssätt.

Vidare ser vi också att du

Har erfarenhet av IT support
Har kännedom om Windows och Office 365
Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift
Har körkort för att ta dig till kontoret (minst tre dagar i veckan)
Det är önskvärt om du har kunskap inom Azure, nätverk och UniFi. Det är även meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom IT och har arbetat inom bransch med snabbrörliga produkter.

Blomsterboda

IT Supporttekniker
Kommun: Vallentuna
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare anställning
Kvalifikationer
Meriter
Språk
Svenska och Engelska, både i tal och skrift
Körkort
B
Om anställningen
Lön
Fast månadslön
Adress
Stängselbodavägen 1, 186 92 Vallentuna
Arbetsgivaren
Blomsterboda Sverige AB