Fullservice ger fräschare blommor

Varje butik är unik. Vilka blommor dina konsumenter önskar vid ett tillfälle kan skilja sig markant från butiken mittemot. Därför är Blomsterbodas fullservicekoncept helt avgörande för att kunna anpassa inredning och sortimentsmix efter ditt kundvarv och därmed hålla blommorna fräscha och utnyttja varje kvadratmeter i din butik optimalt.

 

Skräddarsydd avdelning

Innan vi etablerar oss i din butik, gör vi alltid en analys av de lokala förutsättningarna. Vi analyserar konkurrenterna omkring din butik, och lär oss mer om konsumenternas köpvanor och önskemål. Därefter anpassas inredningen till kundvarv och köpmönster.fullservice_2.jpg

Kunniga blomsterhandlare

Varje morgon stiger våra blomsterhandlare ur sängen långt innan gryningen för att välja ut och vårda de sköra blommorna hela vägen från odlarna in i din butik.

Att sälja blommor kräver kunskap om produkterna och passion för att lära sig konsumenternas önskemål i just din butik. Därför ligger det i blomsterhandlarens uppdrag att anpassa sortiment och servicenivå så att det alltid möter efterfrågan.

dinbutiklevande_blomsterboda.jpg

Gör din butik levande

Blommor är en kategori som gjord för kampanjer, eftersom året är fyllt av så många säsonger och skiftande utbud. Vi skiftar stora delar av sortimentet mellan vardag och helg och genomför kompletta kampanjer med nya varor för varje säsong, hela året. Våra uppskattade utemarknader varje vår och höst får din blomsteravdelning att växa utanför butiken och locka fler konsumentgrupper till din butik.


Kortaste vägen från odling till din butik

Blommor är känsliga varor och därför är ett hållbart erbjudande helt beroende av en smart varuförsörjning. Smart för oss innebär att varje blomma ska färdas den kortast möjliga vägen från odling till fönsterbänk.
 
 

Skalbart koncept

Ingen butik är för liten för att kunna erbjuda blommor. Det handlar bara om att förstå vilka behov som kan tillfredsställas, och hur man optimerar ytan som finns att tillgå. Blomsterbodas fullservicekoncept kan skalas upp eller ner, vi har avdelningar som är en kvadratmeter och upp till flera hundra kvadratmeter, både inomhus och utomhus.

 
 

SMALL

fullservice_medium.jpg

MEDIUM

fullservice_large.jpg

LARGE